Munkahelyi lábbeli mustra

blog6.jpg

Fotó: www.theblondesalad.com

Reggel hűvös, nappal még kánikula? Munkahelyre szolid, csinos, esti programokra kényelmes? Mindannyian találkozunk ezekkel a dilemmákkal, utóbbival inkább azok, akik irodában dolgoznak.

Áthidalásuk pedig nehéz, de nem lehetetlen, főleg ha kreatívan állunk a kérdéshez és lapul a szekrényünkben néhány bevált darab cipellő.

1. A legegyszerűbb megoldás az, ha van egy váltócipőnk. Nem, nem feltétlen papucsra gondolunk a munkahelyi szekrényben elrejtve. Ha napközben meg kell jelennünk, akkor egy kényelmes de elegáns körömcipő lehet az, amire leválthatjuk, amiben érkeztünk, majd a munka végeztével ismét a kedvencünkben mehetünk dolgunkra.

blog6_a.jpg

Fotó: onthedailyexpress.blogspot.hu

Tipp: Válogass össze olyan szetteket, amik lapos- és magassarkúval ugyanúgy jól mutatnak. Tervezést igényel, de hidd el, megéri!

2. Ha a szoknyások táborát gyarapítjuk, a harisnyát ne felejtsük ki! Egészen más az összhatás úgy, arról nem is beszélve, hogy még egy jó minőségű cipő is előbb feltörheti a lábunkat, ha csak „pucéran” bújunk bele. Rövidebb (miniszoknya tabu), midi hossznál már emeltebb sarok dukál, ha azonban a hosszú szoknyák hívei vagyunk, válasszunk bátran egy mokaszint vagy balerinát!


blog6_b.jpg

Fotó: Pinterest

Tipp: Ha visszafogott az öltözékünk, nyugodtan válasszunk hozzá egy-egy feltűnő kiegészítőt, amivel megmutatjuk az egyéniségünket a szigorú dresscode mellett is!

3. Nem kötnek minket szigorúan egy munkahelyi öltözék szabályai? Akkor egy kicsit többet is bevállalhatunk, vehetjük kényelmesebbre a megjelenésünket.blog6_c.jpg

Fotó: Pinterest

Belefér ebbe egy farmeres-blúzos összeállítás, vagy egy elegánsabb outfit, amihez egy feltűnőbb kedvenc darabunkat választottuk a kényelem jegyében.

Tipp: Ha elegánsan öltözködünk, választhatunk hozzá (nem sportos) lapossarkút, azonban egy laza összeállítást is komolyabbá tehetünk, ha tűsarkút húzunk hozzá.

4. És mi a helyzet a sportos sneakerekkel? A szigorú irodista helyeken tiltólistásak, azonban ahol kicsit lazább a légkör, ott bizony helyük van ezeknek a mindig kedvelt daraboknak.

blog6_d.jpg

 

Fotó: Pinterest

A klasszikus sport-vagy tornacipők ugyanúgy passzolhatnak egy blézerhez, farmerhoz vagy ceruzaszoknyához, és még a délutáni, esti programokon is kényelmesben lehetünk.

Tipp: Ha túl sportosnak találjuk munkahelyre ezeket a cipőket, a szezon kedvencei, az oxford stílusú modellek lesznek az új kedvenceink. Jó minőségű bőrből készült időtálló darabok, melyek a tornacipőkhöz hasonlóan alkalmasak arra, hogy például biciklivel tekerjünk be velük a munkahelyre!

A stílusos megjelenés a lábbelinknél kezdődik, azonban az idei hihetetlen választékból nem kell feláldoznunk ezt a kényelem oltárán. Szerezzünk be alapdarabokat, amiket aztán bátran kombinálhatunk extrább öltözékkel, vagy fordítva. Egy munkahelyre ugyan nem divatbemutatózni járunk, azonban azt sem tiltja semmi, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, úgyhogy ezt tartsuk mindig szem előtt a választásnál!

Munkahelyre is illő minőségi alapdarabokat keresel? Nézz szét nálunk, és szerezd be most szezonvégi árakon.

www.shoebazaar.eu