Cipőt vennél? Rendeld meg online!

online-shoe-shopping.jpg

Fotó: www.chita.ru

Sokunknak talán borsódzik a háta a gondolattól, hogy egy ilyen kényes témában, a cipővásárlásban látatlanban, próba nélkül válasszunk.

Hiszen itt nem csak arról van szó, mint a ruhák esetében, hogy a kiválasztott szabás vagy szín nem nyeri el tetszésünket, amiken kisebb-nagyobb beavatkozásokkal változtatni tudunk. A cipővásárlásnál azt kockáztatjuk, hogy új szerzeményünk esetleg nyomni fog, így lehetetlenné teszi viselését.

Aki már rutinos online vásárló, persze most sorolja az előnyöket: nem kell a főként leárazások alkalmával elviselhetetlen tömegben megverekednünk a legjobb darabokért, mert otthonról csak két kattintás. Arra sincs szükség, hogy napokon át járjuk a boltokat, hogy hátha van még a méretünkben valamelyik üzletben.

pexels-photo-285172.jpeg

A kockázatok és mellékhatások pedig egy megbízható webshop esetében minimálisra csökkennek.

Gyakorlott online vásárlóként 5 jó indokot mondunk, miért csak így szerezzük be a megálmodott cipőnk.

  1. Online minden könnyebben utolérhető, lenyomozható. Mivel itt egy megelőlegezett bizalommal vásárolunk, és csak a csomag bontogatásakor döbbenünk rá, mit is kaptunk, ezért a webshop is sokkal nagyobb rizikót vállal. Hiszen kinek kell egy elégedetlen vásárló, aki telekürtöli az internetet azzal, hogy gyenge minőséget kapott? Természetesen ez egy fizikai boltnál is megtörténhet (minőségi probléma esetén), egy webshop azonban csak az internetről érkező vásárlókra támaszkodhat, így nem teszi kockára jó hírét.
  2. Mivel nem tartanak fenn fizikai boltot, ugyanazt a minőséget, amit a plázákban megkapunk itt töredék áron tudjuk beszerezni. Az pedig fontos szempont, hány új lábbelire futja a szezonban, ha a minőségről sem szeretnénk lemondani.
  3. Egyedi darabokat találunk. Míg a boltokat járva sokszor csak az ismert márkák unalomig ismételt modelljei jönnek velünk szembe, addig a kisebb webshopokban rábukkanhatunk olyan kincsekre, amiket utána mindenki irigyel majd rólunk.
  4. És mi a helyzet a szállítási költséggel? Ugyan a legtöbb helyen van futárdíj egy bizonyos értékhatárig, ilyenkor szoktunk mi szövetkezni anyukával, barátnővel, unokatestvérrel. Így a véleményeket is előre be tudjuk gyűjteni egy füst alatt választottunkról, ami azért valljuk be, a lelkünknek is jót tesz, ha bizonytalanok vagyunk.
  5. Ha mégsem úgy végződik a szerelem, ahogy elterveztük, egy valamire való webshopban is ugyanúgy él a garancia. Fél év alatt pedig egy rendszeresen hordott cipő esetében kiderül, ha minőségi a probléma oka, ekkor egyszerűen visszaküldöd.

online-fashion-boutiques-1.jpg

Fotó: tallypress.com

Honnan tudod, hogy megbízhatsz egy webáruházban, hogy nagy valószínűség szerint nem ér majd csalódás, és ha nem a megfelelő méretet rendelted, akkor is kapsz segítséget?

Néz szét az áruház adatai között! Valós cég van mögötte? Megadnak elérhetőségeket? Ha kérdésed van, készségesen segítenek? Rendszeresen kommunikálnak a közösségi oldalaikon, vagy csak egy hirtelenjében felhúzott, internetről lopott képekkel telezsúfolt gagyi oldalt találsz? Ezek mind árulkodó jelek, amikről könnyedén meggyőződhetsz, és utána bizalommal állhatsz a vásárlás elé.

És egy kis személyes :)

A Shoe Bazaar azért lett a kedvenc lelőhelyem, ha új cipő után kell néznem, mert egyedi, Lengyelországban gyártott cipőket találok itt, amik biztosan nem jönnek szembe az utcán, szemben a Kínában gyártott tucattal. Emellett kényelmesek, tartósak és igényes kivitelűek a cipők, nem győzöm fogadni a dicséreteket bennük.

Ezekhez képest a baráti árak és a villámgyors szállítás csak hab a tortán, hiszen ha ma megrendelem álmaim cipőjét, legkésőbb három nap múlva már hordhatom, ami nagy előny, hiszen sokszor vásárolni nincs időm eljutni.

Nézzetek körül a webshopon, hiszen a folyamatosan érkező új cipők mellett állandó akciókkal is kedveskednek!

www.shoebazaar.eu