Back to school cipőtrendek

3677313_3000.jpg

Fotó: dariastakhova.wordpress.com

Ugyan a hőmérő higanyszála még nem mutatja a változást, jócskán benne járunk már az augusztusban, lassan mindenki visszatér tervezett szabadságáról, vagy még most tudja le azt.

Közeleg a szeptember, és vele együtt a dolgos munkanapok, amikhez kényelmes, szép új lábbeli is jár.

Legalább ugyanúgy igaz ez az állítás a kisgyermekes szülőkre, mint a főiskolára, egyetemre készülőkre.

Mutatjuk, mik azok az alapdarabok lábbeli-fronton, amikkel felkészülten várhatod az őszt.

Ha évnyitó, akkor a beiratkozók számára a klasszikus fekete szoknya vagy nadrág és fehér blúz ugrik be mindenkinek elsőre. Amihez bizony klasszikusan körömcipő dukál, méghozzá fekete.

blackandwhite.jpg

Fotó: Pinterest

Aki eddig kibírta elalvás nélkül, annak ajánljuk, hogy dobja fel valami színnel szettjét. Lehet az egy színes kardigán vagy cipő, de egy formabontó fazonnal is kis csavart csempészhetünk a megjelenésünkbe.

Arról nem is beszélve, hogy a néhány évtizede még elvárt dress code egyre lazul. Megengedhetünk magunknak lapos- vagy tűsarkú cipőket egyaránt, lehetőleg teljesen nyitott szandált azért ne, de a nyitott orrú cipőkkel csalhatunk kicsit.

h1162.jpg

Túljutva az évnyitón jöhetnek a kényelmes szettek, hiszen fél lábbal még a nyárban vagyunk, forróak a nappalok, az időnk nagy részét még igyekszünk a szabad levegőn tölteni. Hogy mégse strandpapucsban járjunk óráinkra, egy telitalpú szandállal nőiesek lehetünk, és a kényelemről sem mondunk le közben. Aki igazán stílusos szeretne lenni, a táska és a cipő összhangjára is figyelmet fordít, ez mintegy keretet ad a megjelenésnek.

ikon.jpg

Fotó: www.mimiikonn.com

Magas lányok és a sportosabb stílus kedvelői válasszanak lapos szandált, ami ha jó minőségű természetes vagy szintetikus bőrből készül az egész napos viselet után az esti programokon is bevethető. Ha igazi univerzális darabot választunk, az öltözködésünktől és kiegészítőinktől függően szoknyához, nadrághoz egyaránt megállja a helyét.

h1203.jpg

Bármennyire fájó néha belegondolni, de lesznek hűvösebb napok is, amikor bizony zárt cipőbe bújunk, és reggel pulóvert vagy dzsekit húzunk a réteges öltözködés jegyében. A finom színekkel egy keveset még megőrizhetünk a nyárból, ráérünk még a feketékkel! Amit mindenképp szerezzünk be: egy kényelmes és sportos sneaker, amit most több-kevesebb metál felület tesz elegánsabbá. Válasszunk ugyanilyen metál színű ékszereket is, tehát ha ezüst fények vannak a cipőnkön, ezüstszínű hangsúlyos karpereceket, többsoros nyakláncokat!

denim-jeans-back-to-school-outfit-ideas-3.jpg

Fotó: www.outfitideashq.com

Jó hírünk van azonban, nem ér véget a sneakereknél a félcipők világa! A bebújós sliponok, etnikus mokaszinok, közkedvelt balerinák, vagy fűzős oxford cipők mind a laza elegancia elengedhetetlen kellékei, amikből ilyenkor válogathatunk. Egy farmerrel, természetes anyagokkal, pasztell árnyalatokkal és hozzá illő kiegészítőkkel a franciás elegancia híveinek ajánljuk őket.

24-great-back-to-school-outfit-ideas-4.jpg

Fotó: www.stylemotivation.com

Vannak olyan napok, amikor egy kis feltűnésre vágyunk. Egy klasszikus, „jókislányos” oxford cipő csillogó metál színben, amire ehhez szükségünk van. Garantáltan kilógunk a tömegből, ha még az idei trendet, a magas talpat is hozzáadjuk ehhez!

h1110.jpg

Az itt bemutatott szettek, leírt ötletek természetesen csak irányadóak, mindenki abban a legszebb, amiben jól érzi magát, legyen az bármennyire eltérő a trendektől. Kísérletezzünk bátran, mert ahogy láthatjuk is, elég széles skálán mozognak most a divatvilág kedvencei.

Tetszettek az itt látható modellek? Nézz szét nálunk most, mert az iskolakezdésig hatalmas kedvezményekkel és választékkal várunk!

www.shoebazaar.eu