A fesztiválszezon legtrendibb cipői

pexels-photo-196652.jpeg

Amíg a nyár tart, addig a jobbnál jobb szabadtéri programokban, fesztiválokban, koncertekben nincs hiányunk. Egymást érik az események, csak győzzünk választani közülük.

Az sem mindegy azonban, mit viszünk magunkkal vagy veszünk magunkra, ezért végigjártuk, mik azok a darabok idén, amikkel felvértezve bármilyen időjárásban jól érezhetjük magunkat ezeken a programokon.

Az elsődleges szempont, amit ruha- és lábbeli fronton tartsunk szem előtt a kényelem. Emellett szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, jöhetnek a minták, színek, egyedi fazonok, nyugodtan vegyük elő a bohémabb, feltűnőbb darabjainkat!

h1109.jpg

Kánikulában alig ruhában

A nagy hőségben mindenki igyekszik a hűvös árnyékba vagy vízpartra menekülni, ha azonban a program nem ilyen helyszínen zajlik, egy lenge ruha lehet a megmentőnk. Egy laza overáll, mini- vagy maxiruha, rövid sort pólóval. Kényelmes és stílusos lehet mind. A déli melegben megjelenésünket megkoronázhatjuk egy természetes anyagból készült szellős kalappal, ami nem utolsó sorban a napszúrás ellen is véd.

5920fa0881c79fb41a35fbea097f09c5.jpg

Fotó: Pinterest

Lábbeliből az idei évben is hódítanak a gladiátor szandálok, mellettük felbukkantak a magasított talpúak, ha pedig semmiképpen nem tudunk lemondani a magassarkúakról, válasszunk ilyen alkalmakkor telitalpú modellt, így a praktikumról sem kell lemondanunk.

h1212.jpg

Azok a nyári éjszakák

Hűvösebb napokon és az esti óráktól már a rétegesebb öltözködésé a főszerep. Egy ing a nappali outfitünkre felvéve, egy farmer- vagy bőrdzseki olyan alapdarabok, amik mindenki szekrényében ott lapulnak és soha nem mennek ki a divatból, hiszen bármivel kombinálhatjuk őket.

h1201.jpg

Ilyenkor a lábbelinket is cseréljük zárt darabra, legyen az egy vászon tornacipő vagy egy sportos sneaker. Bátran válasszunk mintás darabokat: a pálmafás, a különböző egzotikus gyümölcsös, például citrus és ananász, a flamingó, csillag és a töretlenül népszerű terepminta mind visszaköszönnek a legnépszerűbb fast fashion boltok polcain.

new-look-fashion-festival-look-1.jpg

Fotó: simple-et-chic.de

Táskák közül a keresztpántos modellek, tarisznyák és hátik a legjobbak az ilyen eseményekre. A kisméretű oldaltáskákba tudjuk rejteni a legfontosabbakat: az iratainkat, pénzüket, telefont, míg ha mindenünket szeretjük magunknál hordani, akkor egy hátitáska vagy egy keresztpántos kevésbé terheli meg a hátunkat.

Esős napokon

Bármennyire is ellenségünk ilyenkor az eső, egy több napos programot nem mondunk le miatta, hanem megpróbálunk alkalmazkodni a körülményekhez és várni, hogy újra kisüssön a nap. Ilyenkor jól jönnek a könnyen száradó természetes anyagú ruhák, például a muszlin vagy a géz, amikben biztosan nem fázunk meg egy nyári zápor után. Egy könnyű papucs olyan, mintha semmit sem viselnénk, ha pedig a rossz idő tartja magát, arra az esetre legyen nálunk egy bokacsizma, akár gumiból vagy egy menő bakancs.

h1040.jpg

Noha ilyenkor az öltözékünkben bármi megengedett, a jó ízlés határait ne lépjük át, nem az garantálja a feltűnést. A különböző minták legyenek összhangban egymással, az azonos árnyalatú cipő és táska például egységet alkot.

Megtetszettek az írásban látható cipők? A lelőhelyet itt találod: www.shoebazaar.eu