Cipőhoroszkóp – avagy a lábadra nézek és megmondom ki vagy

concept-1229915_960_720.jpg

Akár tetszik akár nem, a születési dátumunk valamelyest meghatározza a személyiségünk. Ha pedig a személyiségünkre befolyással van a csillagok állása, akkor a megjelenésünkre is.

Reméljük mindenki magára ismer összeállításunkból :)

KOS (március 21. – április 20.)

Sportosan, lendületesen éled az életed, amiben nem tűröd a feleslegesen akadályozó csecsebecséket. A könnyen fel- és levehető, kényelmesen viselhető darabok lesznek a kedvenceid minden évszakban. A színek tekintetében pedig minden vagy, csak nem pasztell, ezért inkább a vöröseket, méregzöldet, sötét vagy élénk tónusokat ajánljuk Neked.

21766896_10213615189356196_1995596539_o.jpg

BIKA (április 21. – május 20.)

A jó ízlés, a minőségi, klasszikus visszafogott darabok, és a kényelem egyaránt fontosak számodra, egyikből sem tudsz engedni. Jól is teszed! A kedvenceid tipikusan nem az egy szezonos darabok, hanem a minőségiek, és azok közül is a visszafogottabbak, nőiesebbek. Nagy szerencséd van, mert a szezon kedvencei a púder színek, amik fantasztikusan állnak Neked.

h1219.jpg

IKREK (május 21. – június 21.)

Fiatalság, életvidámság, állandó mozgás. Ezek a legfőbb jellemzőid ikrek szülöttként. Persze a divatot is követed, semmi új nem kerülheti el a figyelmed. Színes egyéniség vagy kétségkívül, és szereted a feltűnő, egyedi darabokat, bármiről legyen is szó.

h1103.jpg

RÁK (június 22. – július 22.)

Romantikus, lágy, nőies. Gyöngyök, csipkék, puha anyagok. Mivel ragaszkodó típus is vagy, ezért a cipőidet sem cserélgeted minden szezonban, inkább minőségit választasz a klasszikus stílusból. Jól is teszed, így a divat van érted és nem fordítva.

h1224.jpg

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.)

Igényesség és feltűnés bármerre is jársz, hiszen Te vagy az állatöv legragyogóbb csillaga. Minden, amit viselsz, a luxus érzésével kell, hogy eltöltsön, még ha a kényelem rovására megy is a választásod. Imádod a csillogást, a magas sarkakat, amiben királynői tartásod lehet.

h1025.jpg

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ésszerűség és praktikum: már a vásárlásnál szem előtt tartod, hogy mivel tudod majd felvenni az új szerzeményed. Fontos neked, hogy igazi jolly joker darabok álljanak a szekrényedben, arra azonban figyelj, hogy egy kis merészséggel dobd fel a szettjeidet. Ami lehet egy kiegészítő, is a bevált ruhadarabjaid mellett.

h1217.jpg

MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.)

Kifinomult stílusérzékkel rendelkezel, minden szetthez van megfelelő cipőd. Bármihez nyúlsz is, az összhatás harmonikus lesz, hiszen nálad a szépség a fő vezérelv. Az elegancia jellemez téged leginkább, bármit képes vagy stílusosan viselni.

h1242.jpg

SKORPIÓ (október 23. – november 21.)

Merészség, feltűnés, önkifejezés az öltözködésen keresztül. Te aztán nem állsz be a sorba! Szenvedélyes, provokatív természetedet olyan darabokkal állíthatod a középpontba, amikkel ízlésesen feltűnő lehetsz. Ismered a divatot, de nem követed bármi áron, ezért vagy mindig egyedi.

h1216.jpg

NYILAS (november 22. – december 21.)

Te aztán fittyet hánysz az aktuális divatra, csak a saját szempontjaidat követed a választásnál, ami mindig eredeti végeredményt hoz. A választott kiegészítőid általában önmagukban is öltöztetnek, ugyanakkor a kényelem is fő ismérvük. Szabadságvágyad pedig minden választásodban tükröződik: olyan cipőt választasz, amiben eljutsz a világ végére és vissza.

h1241.jpg

BAK (december 22. – január 20.)

Gyakorlatiasság, praktikum, semmi felesleges flanc. Ami nem jelenti azt, hogy az ízlés rovására döntenél. Inkább hosszú távra tervezel és befektetésként kezeled új szerzeményeidet, nem vagy ingervásárló. Alapdarabok állnak a szekrényedben, azokból viszont csak a minőségiek!

h1250.jpg

VÍZÖNTŐ (január 21. – február 19.)

Te vagy az, akinek mindent szabad, sosem követed a divatot, inkább diktálod. Nonkonformista vagy, mely bátorsággal, merészséggel párosul. Kreatív vagy, formabontó, igazi forradalmár, így semmilyen szabályt nem lehet rád húzni. A különböző anyagok és textúrák kombinálásával például bátran kiélheted a benned lévő egyediséget.

h1247.jpg

HALAK (február 20. – március 21.)

Ábrándos természetű és néha kissé szétszórt vagy, de pont ezért bájos. Nem keresed az extrémitást, inkább a kellemes, kényelmes, játékos jelszavakat tűzöd a zászlódra. Persze a nőiességedről sem mondasz le szívesen, de nem szorítod háttérbe a kényelmet. Nehezedre esik választani, de ha sikerült igazán a szívedhez tud nőni egyik-másik cipő, így olyant válassz, ami időt állóan passzol a ruhatáradhoz.

h1234.jpg

www.shoebazaar.eu